Nie blokuj telefonu i nie przełączaj aplikacji — wtedy GPS przestaje zapisywać ślad.
Wybierz, co zaobserwowano.
To samo konto co w Monitorze Ewidencji Drogowej. Logujesz się raz — telefon zapamięta logowanie, dopóki używasz aplikacji.